RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

Contact details

Country
NETHERLANDS
Internet
more-info

Properties

GebiedRDM-terrein

RDM Rotterdam is dé innovatie-etalage voor het Rotterdamse havengebied, waar techniek op een aantrekkelijke manier zichtbaar wordt gemaakt. Midden in de haven – maar toch verrassend dicht bij de stad – biedt de voormalige werf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) plaats aan bedrijven, onderwijs en onderzoek. Samen werken zij hier aan het vormgeven van de nieuwe maakindustrie voor haven en stad. Een breed scala aan zakelijke en culturele evenementen vult dit aan en zorgt voor een dynamisch en energiek RDM, een plek die je gezien moet hebben!
RDM Rotterdam wordt vormgegeven door het Havenbedrijf Rotterdam en Hogeschool Rotterdam.Bedrijfshuisvesting op RDM Rotterdam
Wilt u meer weten over de vestiging van uw bedrijf op RDM Rotterdam, neem dan contact op met René Schmitt, Sales Manager RDM Rotterdam, via r.schmitt@portofrotterdam.com of 06 - 11 00 46 99.

Samenwerking met het onderwijs
Neem voor informatie over samenwerking met het onderwijs contact op met Tineke Muller, Coördinator onderwijs, via t.h.l.muller@hr.nl of 010 - 794 9223.