Van Riemsdijkweg 74-78

Contact details

Contact
Gwendy Vink
Address
Wilhelminakade 909
city
3072 AP Rotterdamn
Country
NETHERLANDS
Phone
010-2521735
Internet

Properties

GebiedWaalhaven Zuid
Status GebouwBestaand
SoortBedrijfspand
Opp. Bedrijfsruimte4600m2
Beschikbaar perIn overleg
MakelaarHavenbedrijf Rotterdam N.V.
Type aanbodHuur
Bouwjaar1976
Beschikbaar vloeroppervlak4600m2

Bedrijfshal, centraal gelegen in de Waalhaven in Rotterdam. Het beschikbare object bestaat uit ca. 4.600m² bedrijfsruimte.

De ruimte is voorzien van: 

  • betonvloer met een maximale vloerbelasting van circa 3.300 kg/m²
  • vrije hoogte circa 5,5 meter
  • 4 laad- en losdeuren
  • t.l.-verlichtingsarmaturen
  • toiletruimte

 

Het gebouw is gelegen in het Waalhaven-Zuid gebied in de directe omgeving van met name bedrijven en instellingen die zich bezig houden met activiteiten die gelieerd zijn aan de haven en de transportsector. Gerenommeerde bedrijven als de Broekman Groep, Argos Oil, Evergreen, Hapag Lloyd, C. Steinweg Handelsveem, Eimskip, Alcoa, Samskip en Smit Internationale zijn reeds gevestigd in de directe omgeving.

 

Bereikbaarheid:

De bereikbaarheid is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed te noemen. Het bedrijventerrein Waalhaven Zuid ligt vrijwel direct aan de A15 centraal tussen de op- en afritten Pernis en Charlois. De A15 maakt onderdeel uit van de Ring Rotterdam. Daarnaast is het centrum van Rotterdam snel te bereiken via de Maastunnel. Met het openbaar vervoer is het gebouw prima te bereiken doormiddel van de bus, welke in directe verbinding staat met onder meer metrostations Zuidplein en Slinge.