Scheepsbouwloods-Noord (Unit 2)

Scheepsbouwloods-Noord (Unit 2)
View imageView imageView imageView imageView imageView imageView imageView imageView imageView imageView imageView imageView image

Contact details

Contact
Ria Hoogendoorn
Address
Wilhelminakade 909
city
3072 AP Rotterdam
Country
NETHERLANDS
Phone
010-2521247
Internet

Properties

GebiedRDM-terrein
Status GebouwBestaand
SoortKantoor
Opp. Kantoorruimte480m2
Gem. prijs per m2€120
Beschikbaar perDirect
Parkeerplaatsenin openbaar gebied
MakelaarHavenbedrijf Rotterdam N.V.
Type aanbodHuur
Bouwjaar2012 herontwikkeling
Beschikbaar vloeroppervlak480m2
Huurbaar vanaf datumPer direct
Bouwlagen1
Huur per jaar€57.600,--

Het kantoor is gesitueerd op het historische RDM terrein en maakt onderdeel uit van de imposante Scheepbouwloods.

 

De kantoorunit (linker vleugel) is gelegen op de tweede verdiepingen maakt onderdeel uit van RDM Rotterdam. Het kantoor heeft een lichte en moderne industriële uitstraling en is volledig afgewerkt.

Scheidingswanden met inbouwkasten, een volledig ingerichte pantry en glasvezel aanwezig op RDM Rotterdam levert een turn-key, direct te betrekken, kantoorunit.  

De entree op de begane grond is voorzien van een receptieruimte die gezamenlijk met de huurder van de begane grond en eerste verdieping kan worden gebruikt. Er is een mogelijkheid tot uitbreiding met 590 m2 omdat de naastgelegen rechter kantoorvleugel  zomer 2017 vrijkomt.

De gebouwnaam, Scheepbouwloods, is nog een verwijzing naar de  bruisende Rotterdamse Droogmaatschappij; de  scheepswerf van weleer.

Inmiddels is  de RDM Rotterdam een levendig gebied waar inspirerende bedrijven zich hebben gevestigd en opleidingen worden gefaciliteerd.  De locatie is prima ontsloten met OV, zowel per bus en waterbus. Parkeren kan op een van de parkeerterreinen op de locatie.

Voor meer info over de locatie bezoek onze website: www.rdmrotterdam.nl.